Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Breukelen

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Breukelen

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Taxzi approves

Taxzi Breukelen

Als je een taxi Breukelen nodig hebt, dan mag je daar best wat eisen aan stellen. Je wilt immers verzekerd zijn van een betrouwbare chauffeur, een comfortabele rit en een tijdige aankomst op je bestemming. De diensten van Taxzi.nl laten niets te wensen over! Je kunt je taxi Breukelen zowel telefonisch als online reserveren en krijgt direct de ritprijs te zien. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over hoe je van A naar B komt en weet je altijd waar je aan toe bent. Wat wil je nog meer?
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar

Hoe kan ik een taxi Breukelen reserveren?

Via Taxzi.nl boek je snel en gemakkelijk jouw taxirit. Je vult je ritgegevens in, waarna de ritprijs voor je berekend wordt. Betalen kun je veilig online doen, gewoon via de betaalmethode van jouw voorkeur. Zodra we je reservering ontvangen hebben, ontvang je van ons een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Moet je je taxi Breukelen na reservering onverhoopt moeten annuleren of wil je iets wijzigen, zoals het aantal personen? Dan hoef je alleen maar even contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 0850711871 of door een mailtje te sturen naar info@taxzi.nl.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar
Taxzi personeel

Wat zijn de voordelen van Taxzi.nl?

Een van de grootste voordelen van een taxi Breukelen bestellen via Taxzi.nl, is het feit dat je altijd weet waar je aan toe bent. Wij hechten veel waarde aan transparantie en hebben er daarom voor gekozen om met vaste tarieven te werken. Je weet dus al tijdens het reserveren wat je taxirit van of naar Breukelen zal kosten. Die zekerheid betreffende de ritprijs is echter niet de enige reden om voor Taxzi te kiezen. Neem bijvoorbeeld onze chauffeurs. Zij kennen de omgeving van Breukelen als hun broekzak en beschikken allemaal over veel ervaring en het CCV-diploma voor taxivervoer. Om onnodig dure ritten te voorkomen en ervoor te zorgen dat jij op tijd op je bestemming arriveert, rijden ze altijd de snelste route. Deze werkwijze helpt tevens om overbodig dure taxiritten te voorkomen en onze CO2-uitstoot zoveel mogelijk te beperken.
Mercedes bus rijdend

Ja, ik wil een taxi Breukelen boeken!

Wil jij met een gerust hart op reis? Boek dan vandaag nog je taxi Breukelen via Taxzi.nl. Bij ons ben je verzekerd van betrouwbaarheid, efficiëntie, comfort en niet te vergeten de zekerheid van een vaste, betaalbare ritprijs. Onze chauffeurs hebben reeds honderdduizenden tevreden klanten naar hun bestemming gebracht en zijn ook jou graag van dienst. Of het nu gaat om een taxi naar Breukelen, vanuit Breukelen of van of naar een andere stad in de regio, wij staan 24/7 voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij tijdig op je bestemming aankomt. Zonder dat je achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. Met minder dan de beste service neem je toch zeker geen genoegen?
Mercedes bus rijdend

Informatie over Breukelen

Inwoners: 10.690
Gemeente: Stichtse Vecht
Provincies: Utrecht
Station(s) van Breukelen: Station Breukelen
Bekende wijken: Breukelen, Landelijk gebied ten zuiden van de kom Breuk, Zand, Nijenrode-Noord, Nijenrode, Scheendijk en Kievitsbuurt, Nieuwer ter Aa, Oukoop, Oud Aa, Kortrijk, Kockengen waaronder Wagendijk, Spengen, Laagnieuwkoop en Gieltjesdorp, Portengen, Verspreide huizen.
Populaire bezienswaardigheden
- Kromme Mijdrecht
- Kasteel Haarzuilen
- Bergse Pad
- Slot Zuylen
- Kasteel Nijenrode
- Kasteel Nederhorst
- Kanaaldijk
- Fort Ossenmarkt

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.