Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Wilnis

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Wilnis

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Taxzi approves

Taxi Wilnis

Ben jij op zoek naar een betrouwbare dienst voor een taxi in Wilnis of omstreken? Dan ben je bij Taxzi.nl aan het goede adres. Wanneer je voor ons kiest dan ben je altijd verzekerd van een professionele, snelle en betrouwbare service. Wij hanteren vaste tarieven en berekenen vooraf de ritprijs voor je, zodat je weet waar je aan toe bent wat betreft de kosten. Reserveer vandaag nog je taxi Wilnis online via Taxzi.nl en laat je nooit meer verrassen door dure taxiritten!

Hoe reserveer ik een taxi Wilnis?

Wil je een taxi Wilnis boeken? Dat is zo geregeld als je gebruik maakt van het reserveringsformulier op onze website. Je vult eerst de benodigde informatie in, waaronder de vertreklocatie, de bestemming, de datum en de tijd. Op basis van de door jou ingevoerde gegevens berekenen we meteen de ritprijs voor je. Je kunt direct online afrekenen of in de taxi – het is maar net waar je zelf de voorkeur aan geeft. Na het voltooien van je boeking krijg je een bevestiging per e-mail. Mocht het nodig zijn, dan kun je je reservering zowel telefonisch als per mail wijzigen of annuleren. Dat is wel zo fijn om te weten.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar
Taxzi personeel

Waarom zou ik kiezen voor de diensten van Taxzi.nl?

Om te beginnen ben je met Taxzi altijd verzekerd van een veilige en comfortabele rit. Je wordt op het gewenste tijdstip door een van onze gekwalificeerde chauffeurs opgepikt, die jou veilig en comfortabel naar je bestemming brengt. Afhankelijk van met hoeveel personen je reist, kun je kiezen uit vier verschillende soorten voertuigen. Die zijn vanzelfsprekend uitgerust met alle moderne gemakken. Een van de belangrijkste voordelen van de dienstverlening van Taxzi.nl is dat je al tijdens het reserveren de totale kosten van je taxirit te zien krijgt. Die kun je indien gewenst direct betalen. Dus als je een taxi Wilnis nodig hebt en je boekt van tevoren online, dan hoef je niet bang te zijn dat je achteraf nog eens extra kosten moet aftikken. Daar zit toch niemand op te wachten?

Ja, ik wil een taxi Wilnis bestellen!

Ben jij helemaal klaar met dat ongemakkelijke gevoel en die onzekerheid over de kosten van je vervoer? Bestel dan voortaan gewoon je taxi Wilnis via Taxzi.nl! Wanneer je van onze diensten gebruik maakt dan ben je verzekerd van comfort, efficiëntie en punctualiteit. Bovendien bewijzen wij met onze werkwijze dat gebruik maken van een taxi helemaal niet zo duur hoeft te zijn als je misschien gewend bent. Wij hanteren namelijk de voordeligste vaste tarieven. Zonder extra kosten achteraf. Boek vandaag nog een taxi Wilnis online en ontdek zelf hoe prettig het is gewoon om te weten waar je aan toe bent. Waar je ook heen wilt, de chauffeurs van Taxzi.nl brengen je veilig én voordelig naar je bestemming.
Mercedes bus rijdend

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.